Kizomba Lounge V58 Grand Åbningsfest

Kizomba dans fest og lækker mad.
V58 er et godt kendt spillested med et meget central belægning af aarhus byen. Mange vil have minder fra deres barndorm fester eller fra tidliger LaTimba salsa events. Her har mange danset og nydt hver eneste aften. Den rigtig god trægulv ved lokalen, er vi klar til at byde alle kizomberos velkommen til festen.
Yderligere byder lokalen op med rigelig danseplads, super fed musik anlæg og fantastiks akustiske. Gennem hel danseaften, bliver musiks kvalitet og lyden en fornøjelse at høre på.
 
Tag en ven eller to eller tre og vær med til at opleve endnu en rigtig god danse arrangement ved Kizomba Lounge
 
Til sammen skabe vi en festlig stemning!!!!
 
Fælles spisning 18:30 -20:00 Kr. 140 (inklusiv intro undervisning, Kizomba Marathon og danse fest)
Dagens ret : Polluelo al jugo – Poussin i hvidvinssauce, serveres med quinoa og salat med blegselleri
 
Tilmelding forgår her på siden og betalingfrist til fælles spisning er fredag 17/2/17 Kl.14:00 ved mobil pay på 87554163
 
ENTRE før KL 22:00 Kr.60.
 
Kizomba intro undervisning 20:00 -20:45 (60 Kr. inklusiv Kizomba Marathon og dans fest)
 
Kizomba Marathon 21:00-21:45
 
Kizomba Marathon er et udtryk jeg har udviklet til at udarbejde en obligatorisk dans øvelse til alle deltagere ved festen. Dansen øvelse er omkring 30-45 minuttes af frit danse (alle underlagt variere i forhold til antallet af deltagere). Inden for denne tidsramme hver person skal have danset med alle deltagere. Det betyder, at der skiftes partnere på DJ opfordring eller signal. Ved udskiftning af partnere, må man nå til nærest person som du ikke har danset med. Derfor alle mænd skal når at danse med alle kvindelige deltager ♥. På den måde der danser man med så mange mennesker, og dermed opstår muligheden for at socialisere mere med alle deltager i vores arrangementer. Bestemt alle vil føler sig hjemme, og de fleste velkommen ♥.
 
ENTRE EFTER KL.22:00 Kr.50
 
Kizomba dans fest 22:00-01:30 (Entre 50 kr.)
 
 
 
 
Kizz Hugs
 
Dee